Om
scene-
rommet

scenerommet.no driftes med støtte fra

Scenerommet.no er laget for å vise fram alle kriker og kroker av scenerom rundt om i Norge. Her skal du som reiser rundt på forskjellige scener, kunne finne nyttig informasjon og bilder. På disse sidene vil du også finne noen bilder som IKKE ligger ute på de offisielle hjemmesidene til scenerommene, fra de områdene som ikke egner seg i en brosjyre; bakscener, innlast, garderober, oppholdsrom o.l.

Scenerommet.no driftes og programmeres av Ola Erik Blæsterdalen.

Disse sidene er laget hovedsaklig for egen bruk, men er gjort tilgjengelige for alle som kan ha bruk for dem.

Alle bilder og informasjon på disse sidene er innhentet ved reiser rundt i Norge, av både Ola Erik, andre teknikere og av scenerommene selv. Alle personer som er avbildet er spurt om tillatelse for bruk på scenerommet.no.

Hvis du er avbildet og ønsker at bildet skal fjernes gi beskjed på post@scenerommet.no, så vil bildet bli fjernet.

Alle bilder tilhører scenerommet.no.

Hvis du ønsker å bidra med informasjon og bilder fra scenen din eller en scene du har vært innom, kan du gjøre det enten ved å trykke på - Nye bidrag - eller ved å velge ett av scenerommene, trykke på plusstegnet og så fylle inn den informasjonen du har. Så må du svare på en captcha (for å luke ut onde roboter fra fremtiden) og når du trykker - Send inn - så vil innholdet bli sjekket opp mot den virkelige verden og lagt ut på sidene.

Sorter etter